Vasaros uogos
kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Lipnus citrinų pyragas su aviečių putėsiais

Greitai paruošiamas dribsnių pyragas

Vasariškas tortas

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Morengų tortas

Saldūs suvožtinukai

Šokoladinių sausainių pica

Biskvitinis pyragas su mėlynėmis

Sausaininė pica

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Vasariškas šventinis tortas

Tešlainiai su braškių ir rabarbarų kompotu

Braškinis sūrio pyragas su rabarbarų kompotu

Pyragas su mėlynių ir aviečių putėsiais

Budapešto vyniotinis su aviečių uogiene ir persikais

Šveicariškas vyniotinis su braškių putėsiais ir levandų cukrumi

Tartaletės su vanilės kremu ir šviežiomis uogomis

Mėlynių svajonė

Sausainiai su aviečių kremu

Paprastas trupininis uogų pyragas

Vasaros uogų pyragas

Prie lėkštės prilipęs tortas!

Įpilkite į lėkštę šiek tiek sirupo, tada pjaustomas tortas neslidinės pirmyn ir atgal.

Avietiniai sūrio pyragaičiai

Traškus obuolių pyragas

Vasaros uogų pyragas

Uogų pyragėliai

Gervuogių krepšeliai

Mėlynių pyragas

Braškių gėlės

Vasariškas citrininis sūrio pyragas su slyvomis

Šokolado, žaliųjų citrinų ir aviečių kremo pyragas

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.