Sudedamosios dalys
Uogų putėsiai
200 g mėgstamų uogų (šaldytų arba šviežių)
95 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
200 ml riebios grietinėlės
Šokoladinis pagrindas
100 g juodojo šokolado
75 g sviesto
1 kiaušinis
190 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
150 g miltų
3 g kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Papuošimas
Šviežių uogų
Gaminimo eiga
Pradėkite nuo uogų putėsių. Uogas ir cukrų marmeladams užvirkite ir ant lėtos ugnies pakaitinkite dar 1 minutę. Palaikykite šaldytuve vieną valandą, kol visiškai atvės.
Grietinėlę išplakite ir po truputį įmaišykite į atvėsintus uogų putėsius. Tada putėsius išplakite rankiniu plaktuvu, kad jie sutirštėtų. Kol ruošiate sausainių pagrindą, putėsius palaikykite šaldytuve.
Įjungę ventiliatoriaus režimą, orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros.
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Prikaistuvyje ant mažos ugnies ištirpinkite šokoladą ir sviestą. Atidėkite į šalį.
Iki purumo išplakite kiaušinius ir drėgnąjį cukrų „Farinas“. Įmaišykite ištirpintą šokoladą. Įmaišykite sausus komponentus. Maišykite, kol neliks gumulėlių.
Masę paskirstykite ant kepimo popieriumi išklotos skardos (suformuokite norimo dydžio paplotėlį). Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje maždaug 7 minutes. Kuo storesnė pica, tuo ilgiau reikia kepti. Palikite atvėsti.
Putėsius paskirstykite ant picos. Papuoškite šviežiomis uogomis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui. Be to, juos paprasta derinti su įvairiausiais priedais. Pavyzdžiui, pabandykite pašlakstyti juos „Dansukker“ šviesiuoju sirupu.

Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Žiemos iškyla
Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos. Čia pateikiame nuostabių receptų, kurie puikiai tiks žiemos iškyloms, nes šiuos patiekalus galima laikyti termose.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado. Pasisemkite įkvėpimo iš puikių mūsų receptų.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių. Naudodami mūsų cukrų uogienėms arba cukrų marmeladams, marmelado pasigaminsite vos per keletą minučių.

Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Savaitgalį pasisemkite energijos, įsitaisę ant sofos prie televizoriaus su šeima, draugais ir kažkuo ypač skaniu. Mes turime receptų jaukiam vakarui!