Sudedamosios dalys
Uogų putėsiai
200 g mėgstamų uogų (šaldytų arba šviežių)
95 g „Dansukker“ cukraus marmeladams
200 ml riebios grietinėlės
Šokoladinis pagrindas
100 g juodojo šokolado
75 g sviesto
1 kiaušinis
190 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
150 g miltų
3 g kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Papuošimas
Šviežių uogų
Paruošimo instrukcijos
Pradėkite nuo uogų putėsių. Uogas ir cukrų marmeladams užvirkite ir ant lėtos ugnies pakaitinkite dar 1 minutę. Palaikykite šaldytuve vieną valandą, kol visiškai atvės.
Grietinėlę išplakite ir po truputį įmaišykite į atvėsintus uogų putėsius. Tada putėsius išplakite rankiniu plaktuvu, kad jie sutirštėtų. Kol ruošiate sausainių pagrindą, putėsius palaikykite šaldytuve.
Įjungę ventiliatoriaus režimą, orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros.
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Prikaistuvyje ant mažos ugnies ištirpinkite šokoladą ir sviestą. Atidėkite į šalį.
Iki purumo išplakite kiaušinius ir drėgnąjį cukrų „Farinas“. Įmaišykite ištirpintą šokoladą. Įmaišykite sausus komponentus. Maišykite, kol neliks gumulėlių.
Masę paskirstykite ant kepimo popieriumi išklotos skardos (suformuokite norimo dydžio paplotėlį). Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje maždaug 7 minutes. Kuo storesnė pica, tuo ilgiau reikia kepti. Palikite atvėsti.
Putėsius paskirstykite ant picos. Papuoškite šviežiomis uogomis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.