Vasaros uogų pyragas

1 torto kepimo forma, kurios talpa – maždaug 2,4 l

1,5 valanda

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

200 g sviesto
4 kiaušiniai
320 g „Dansukker“ cukraus miltelių
75 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
360 g kvietinių miltų
4 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštas „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
1 citrinos žievelė
200 ml pieno
300 ml pasirinktų vasaros uogų

Paruošimo instrukcijos

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Kepimo formą ištepkite riebalais ir pabarstykite miltais.

Ištirpinkite sviestą ir leiskite jam atvėsti. Išplakite kiaušinius, cukraus miltelius ir sirupą, kol masė bus puri. Atskirame inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir citrinos žievelę. Gautą masę sumaišykite su kiaušinių mase. Pilkite sviestą, pieną ir maišykite, kol masė bus vienalytė. Viską supilkite į kepimo formą ir kepkite 50–60 min.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.