Sudedamosios dalys
Pagrindas
250 g sausainių „Digestive“
35 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus
125 g ištirpinto sviesto
Įdaras
500 g tepamojo varškės sūrio
1 citrinos žievelė, geriausia – ekologiškos
30 ml citrinų sulčių
90 g „Dansukker“ cukraus pudros
5 g vanilinio cukraus
350 ml plakamosios grietinėlės
Rabarbarų ir braškių kompotas
200 g rabarbarų
200 g braškių
130 g „Dansukker“ uogienių cukraus
Papuošimas
Šviežių braškių
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C, įjungę viršutinio ir apatinio kaitinimo režimą.
Sutrupinkite „Digestive“ sausainius. Sumaišykite juos su sviestu ir cukranendrių cukrumi ir įspauskite masę į maždaug 20 cm skersmens kepimo formą su išimamuoju dugnu. Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje maždaug 10 minučių. Leiskite atvėsti.
Visus įdarui skirtus ingredientus, išskyrus grietinėlę, išplakite iki vientisos masės. Supilkite grietinėlę ir švelniai išmaišykite. Masę užtepkite ant sausainių pagrindo ir įdėkite kepimo formą į šaldytuvą.
Paruoškite kompotą. Rabarbarų gabalėlius ir braškes lėtai virkite, kol suminkštės. Suberkite uogienių cukrų ir virkite dar maždaug 4 minutes. Nukelkite nuo viryklės ir išmaišykite iki vientisos masės. Supilkite kompotą ant sūrio pyrago ir padėkite jį į šaldytuvą bent 4 valandoms, geriausia – palikti per naktį. Papuoškite šviežiomis braškėmis.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui. Be to, juos paprasta derinti su įvairiausiais priedais. Pavyzdžiui, pabandykite pašlakstyti juos „Dansukker“ šviesiuoju sirupu.

Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Žiemos iškyla
Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos. Čia pateikiame nuostabių receptų, kurie puikiai tiks žiemos iškyloms, nes šiuos patiekalus galima laikyti termose.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado. Pasisemkite įkvėpimo iš puikių mūsų receptų.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių. Naudodami mūsų cukrų uogienėms arba cukrų marmeladams, marmelado pasigaminsite vos per keletą minučių.

Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Savaitgalį pasisemkite energijos, įsitaisę ant sofos prie televizoriaus su šeima, draugais ir kažkuo ypač skaniu. Mes turime receptų jaukiam vakarui!