Raudonųjų serbentų uogienė Rūgšti raudonųjų serbentų uogienė gerai dera prie blynų. Cuk... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Pagrindinis uogienės receptas Naudojant „Dansukker“ uogienių cukrų paprasta pagaminti nami... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Aviečių uogienė Aviečių uogienei išsivirti pakaks aviečių, cukraus ir vos pu... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Agrastų marmeladas Agrastų marmeladas - tai puikus būdas sunaudoti vasaros agra... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Juodųjų serbentų marmeladas su kriaušėmis ir cinamonu Gardus juodųjų serbentų marmeladas su kriaušėmis ir cinamonu... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Aviečių sirupas Aviečių sirupą patiekite kaip pagardą prie deserto, pusrytin... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Mėlynių marmeladas Mėlynių marmeladą paprasta paruošti ir dieviška valgyti. Pui... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Gervuogių ledai Pripildykite savo šaldiklį gervuogių ledais ant pagaliuko! N... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Jogurtiniai ledai Ypač kreminiai jogurtiniai ledai tikrai taps vienu mėgstamia... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0
Agrastų, kivių ir vynuogių uogienė Gardus džemas su maloniai rūgščiomis agrastų, kivių ir vynuo... 0 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 0