Sausaininė pica - Receptai

Sausaininė pica

10 porcijų maždaug 1 valanda
Šį madingą desertą paruošti neužtruks. Kepti galite ketaus keptuvėje. Papuoškite baltuoju šokoladu, raudonaisiais serbentais, migdolais ir mėgaukitės.
Sausaininė pica
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 200 g sviesto
  • 190 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
  • 210 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
  • 2 kiaušiniai
  • 240 g miltų
  • 8 g kepimo miltelių
  • 3 g druskos
  • 100 g baltojo šokolado
  • 50 g migdolų (su luobelėmis)
  • 100 g raudonųjų serbentų

Įjungę ventiliatoriaus režimą, orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros.

Dubenyje sumaišykite sviestą, cukrų ir sirupą. Įmuškite kiaušinius.

Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Sudėkite sviesto ir cukraus masę. Gerai išmaišykite.

Tada sudėkite sukapotą šokoladą ir migdolus. Galiausiai atsargiai įmaišykite raudonuosius serbentus. Maždaug 25 cm skersmens ketaus keptuvę arba pailgą kepimo indą ištepkite riebalais.

Kepkite apatinėje orkaitės dalyje 30–40 minučių. Jeigu kepate lauko kepsninėje, rekomenduojame ją uždengti ir kepti picą 10–15 minučių. Palaukite, kol šiek tiek atvės. Patiekite su ledais.

Receptą sukūrė

Dansukker

;