Sudedamosios dalys
200 g sviesto
190 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
210 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
2 kiaušiniai
240 g miltų
8 g kepimo miltelių
3 g druskos
100 g baltojo šokolado
50 g migdolų (su luobelėmis)
100 g raudonųjų serbentų
Paruošimo instrukcijos
Įjungę ventiliatoriaus režimą, orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros.
Dubenyje sumaišykite sviestą, cukrų ir sirupą. Įmuškite kiaušinius.
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Sudėkite sviesto ir cukraus masę. Gerai išmaišykite.
Tada sudėkite sukapotą šokoladą ir migdolus. Galiausiai atsargiai įmaišykite raudonuosius serbentus. Maždaug 25 cm skersmens ketaus keptuvę arba pailgą kepimo indą ištepkite riebalais.
Kepkite apatinėje orkaitės dalyje 30–40 minučių. Jeigu kepate lauko kepsninėje, rekomenduojame ją uždengti ir kepti picą 10–15 minučių. Palaukite, kol šiek tiek atvės. Patiekite su ledais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.