Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Baltojo šokolado pyragaičiai su rūgščiu agrastų marmeladu! Pyragaičius su agrastais išbandyti tiesiog būtina. O jiems papuošti puikiai tiks avietės ir cukraus pudra.

maždaug 30 vnt.

maždaug 1 valanda + laikas uogienei paruošti

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

Agrastų marmeladas
250 g agrastų
250 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

„Blondies“ pyragaičiai
150 g sviesto
150 g baltojo šokolado
3 kiaušiniai
180 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
15 g citrinų sulčių
120 g miltų

Įdaras
Maždaug 60 g agrastų uogienės
75 g aviečių

Papuošimas
„Dansukker“ cukraus miltelių

Gaminimo eiga

Iš vakaro paruoškite marmeladą. Agrastus nuplaukite, nuskabykite kotelius ir ūselius. Uogas suberkite į prikaistuvį ir pavirkite maždaug 3 minutes. Suberkite cukrų uogienėms ir virkite dar 10 minučių.

Nugriebkite putas ir supilkite į karštą, visiškai švarų stiklainiuką. Sandariai uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.

Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros. Ištirpinkite sviestą, sudėkite baltąjį šokoladą. Maišykite, kol neliks gumulėlių, ir palikite atvėsti.

Iki purumo išplakite kiaušinius ir cukrų. Supilkite citrinų sultis, sukrėskite sviesto masę ir maišykite, kol neliks gumulėlių. Atsargiai maišydami suberkite miltus. Maišykite, kol masė taps lygi.

24 cm pločio ir 30 cm ilgio skardą ištepkite riebalais. Supilkite tešlą. Konditeriniu antgaliu ant tešlos atsargiai išspauskite agrastų marmeladą, tada ant viršaus paskirstykite avietes. Kepant jos nugrims žemyn. Pabarstykite cukraus milteliais ir kepkite vidurinėje orkaitės dalyje 18–20 minučių.

Palaukite, kol atvės, tada per naktį palaikykite šaldytuve. Supjaustykite gabaliukais ir patiekite.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Apelsinų marmeladas

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Šokoladinė kava

Gerai sušildo, kai šalta

Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Blynai su obuolių kompotu ir citrinų skonio grietinėle

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Kreminis citrinų pyragas

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado. Pasisemkite įkvėpimo iš puikių mūsų receptų.

Šokoladinis pyragas

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.

Keksiukai su sūriu ir kumpiu

Žiemos iškyla

Čia pateikiame nuostabių receptų, kurie puikiai tiks žiemos iškyloms, nes šiuos patiekalus galima laikyti termose. Padarykite pertrauką ir pasišildykite gardžia sriuba ar gėrimu, pasilepinkite prie kavos ar sulčių tinkančiu užkandžiu.