Mėlynių pyragas

Apie 35 gabaliukai

Įvertinimas (0 st)

Sudedamosios dalys

Tešlai
540 g kvietinių miltų
200 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
2 šaukšteliai „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
2 šaukšteliai kepimo miltelių
300 g kambario temperatūros sviesto arba margarino
3 kiaušiniai
250 g mėlynių

Pabarstyti
150 g tirpdyto sviesto arba margarino
450 ml avižinių dribsnių
300 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“

Papuošti
„Dansukker“ cukraus miltelių

Paruošimo instrukcijos

Sumaišykite visas sausas tešlos sudedamąsias dalis. Įmaišykite išplaktus kiaušinius. Įdėkite riebalus ir išminkykite tešlą. Sudėkite tešlą ant išteptos 20x 30 cm skardos. Ant viršaus paskirstykite mėlynes. Sumaišykite ištirpdytus riebalus su avižiniais dribsniais ir cukrumi ir išberkite ant mėlynių. Pyragą kepkite 200 °C orkaitėje apie 30 minučių. Atvėsinkite. Supjaustykite kubeliais, pabarstykite cukraus milteliais.

Mėlynes galite pakeisti kitomis uogomis ar vaisiais, pvz., vyšniomis ar slyvomis.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.