Uogų pyragėliai

Apie 30 vienetų

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

4 kiaušiniai
450 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
370 ml kvietinių miltų
20 g „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
5 g kepimo miltelių
500 g uogų, pavyzdžiui, aviečių, šilauogių, raudonųjų serbentų arba gervuogių
200 g sviesto arba margarino

Papuošimui
„Dansukker“ cukraus miltelių

Paruošimo instrukcijos

Išsukite kiaušinius su nerafinuotu cukranendrių cukrumi iki purios masės. Sumaišykite miltus, vanilinį cukrų bei kepimo miltelius ir atsargiai įmaišykite į kiaušinių masę. Masę supilkite į riebalais išteptą 30 x 40 cm kepimo skardą ir apibarstykite miltais. Ant viršaus išdėliokite uogas. Plonomis riekelėmis sūrio pjaustykle supjaustykite sviestą arba margariną ir sudėliokite riekeles ant uogų. Kepkite įkaitintos iki 175 °C temperatūros orkaitės centrinėje dalyje maždaug 45 minutes. Palikite atvėsti. Supjaustykite kvadratėliais. Prieš patiekdami apibarstykite cukraus milteliais. Galima patiekti ir kaip desertą su plakta grietinėle.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.