Sudedamosios dalys
200 g sviesto (kambario temperatūros)
85 g „Dansukker“ granuliuoto cukraus
270 g miltų
3 g kepimo miltelių
6 g vanilinio cukraus
Papuošimas
„Dansukker“ cukraus pudros
Gaminimo eiga
Pradėkite nuo džemo.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C, įjungę viršutinio ir apatinio kaitinimo režimą.
Maždaug 24 cm skersmens kepimo formą su išimamuoju dugnu išklokite riebalams atspariu popieriumi.
Sumaišykite sviestą, cukrų, miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Iš tešlos padarykite maždaug 20 mažų rutuliukų ir sudėkite į skardą, palikdami tarp jų nedidelius tarpus. Kiekviename rutuliuke išspauskite skylutę ir įleiskite truputį džemo. Kepkite vidurinėje orkaitės dalyje 15–20 minučių. Palikite atvėsti ir gausiai apibarstykite cukraus pudra.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.