Avietiniai sūrio pyragaičiai

Apie 12 pyragaičių

1,5 valanda

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

8 „Digestive“ sausainių
25 g sviesto
1 šaukštas „Dansukker“ cukraus „Farinas“

Aviečių padažui
150 g aviečių
2 šaukštai „Dansukker“ cukraus miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus

Įdarui
135 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštas kvietinių miltų
400 g kreminio sūrio
1 šaukštelis tarkuotų citrinų žievelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
2 dideli kiaušiniai
2 šaukštai plakamosios grietinėlės

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Sutrupinkite sausainius ir sumaišykite su tirpintu sviestu ir cukrumi „Farinas“. Į keksiukų formeles įkrėskite po šaukštą paruošto sausainių mišinio. Paspauskite, kad sluoksnis būtų lygus. Pakepkite orkaitėje 5 min.

Padažui avietes sutrinkite su cukraus milteliais ir vaniliniu cukrumi. Gautą masę krėskite į tankų kiaurasamtį, kad iš aviečių tyrės atsiskirtų sėklos.

Įdarui miltus sumaišykite su cukrumi, pridėkite kreminį sūrį, citrinų žieveles ir vanilinį cukrų. Viską maišykite, kol masė bus vientisa. Tada po vieną įmuškite kiaušinius ir supilkite grietinėlę. Paruoštą sūrio masę sudėkite į keksiukų formeles.

Ant kiekvieno pyragaičio aviečių padažu nupieškite apskritimą. Naudodami dantų krapštuką sukurkite sūkurio efektą. Kepkite 15–20 min., kol įdaras sutirštės. Leiskite pyragaičiams visiškai atvėsti. Tada įdėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Puoškite šviežiomis avietėmis.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kokosiniai ir karameliniai kukurūzų spragėsiai

Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais

Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Šokoladinė kava

Gerai sušildo, kai šalta

Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Blynai su obuolių kompotu ir citrinų skonio grietinėle

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Apelsinų marmeladas

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Šokoladinis pyragas

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.