Avietiniai sūrio pyragaičiai

Apie 12 pyragaičių

1,5 valanda

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

8 „Digestive“ sausainių
25 g sviesto
1 šaukštas „Dansukker“ cukraus „Farinas“

Aviečių padažui
150 g aviečių
2 šaukštai „Dansukker“ cukraus miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus

Įdarui
135 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštas kvietinių miltų
400 g kreminio sūrio
1 šaukštelis tarkuotų citrinų žievelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
2 dideli kiaušiniai
2 šaukštai plakamosios grietinėlės

Paruošimo instrukcijos

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Sutrupinkite sausainius ir sumaišykite su tirpintu sviestu ir cukrumi „Farinas“. Į keksiukų formeles įkrėskite po šaukštą paruošto sausainių mišinio. Paspauskite, kad sluoksnis būtų lygus. Pakepkite orkaitėje 5 min.

Padažui avietes sutrinkite su cukraus milteliais ir vaniliniu cukrumi. Gautą masę krėskite į tankų kiaurasamtį, kad iš aviečių tyrės atsiskirtų sėklos.

Įdarui miltus sumaišykite su cukrumi, pridėkite kreminį sūrį, citrinų žieveles ir vanilinį cukrų. Viską maišykite, kol masė bus vientisa. Tada po vieną įmuškite kiaušinius ir supilkite grietinėlę. Paruoštą sūrio masę sudėkite į keksiukų formeles.

Ant kiekvieno pyragaičio aviečių padažu nupieškite apskritimą. Naudodami dantų krapštuką sukurkite sūkurio efektą. Kepkite 15–20 min., kol įdaras sutirštės. Leiskite pyragaičiams visiškai atvėsti. Tada įdėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Puoškite šviežiomis avietėmis.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.