Sudedamosios dalys
Pagrindas
250 ml rapsų aliejaus
100 ml graikiško jogurto
3 kiaušiniai
350 ml pieno
425 g „Dansukker“ granuliuoto cukraus
10 g vanilinio cukraus
540 g miltų
5 g sodos
5 g kepimo miltelių
3 g druskos
150 ml braškių uogienės
Įdaras
250 g tepamojo varškės sūrio
500 ml plakamosios grietinėlės
30 g „Dansukker“ cukraus pudros
10 g vanilinio cukraus
1 žaliosios citrinos žievelė, geriausia – ekologiškos
1 citrinos žievelė, geriausia – ekologiškos
Papuošimas
250 g braškių
Baltų valgomųjų gėlių
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros, naudodami ventiliatoriaus funkciją. 3 apvalias maždaug 18–20 cm skersmens kepimo formas išklokite riebalams atspariu popieriumi.
Išplakite rapsų aliejų, jogurtą, kiaušinius, pieną, cukrų ir vanilinį cukrų. Dubenyje sumaišykite sausus ingredientus ir įmaišykite į tešlą. Galiausiai įmaišykite braškių uogienę.
Tolygiai paskirstykite tešlą į visas tris skardas ir kepkite orkaitėje apie 30 minučių. Išimkite torto pagrindus iš skardų ir apverskite ant riebalams atsparaus popieriaus. Leiskite visiškai atvėsti.
Įdaras
Tepamąjį varškės sūrį plakite, kol pasidarys kreminės konsistencijos. Supilkite grietinėlę ir toliau plakite, kol gausite purią masę. Įmaišykite citrinos ir žaliosios citrinos žievelę, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų. Laikykite šaldytuve, kol būsite pasiruošę formuoti tortą.
Torto formavimas
Į torto lėkštę įdėkite vieną pagrindą. Ant pagrindo tolygiai paskirstykite trečdalį įdaro. Ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytų braškių. Pakartokite tą patį su likusiais dviem pagrindais. Papuoškite valgomosiomis gėlėmis ar pasirinktomis puošmenomis. Tortas šaldytuve išsilaikys 1–2 dienas.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
![Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fjam-jars-and-berries.jpg&width=640&format=webp)
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
![Uogienės ir sausainių ledai](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
![Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2frabarber-och-jordgubbscheesecake.jpg&width=640&format=webp)
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
![Gazuotas rabarbarų gėrimas](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2frabarberbubbel2.jpg&width=640&format=webp)
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
![Panakota](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fpannacotta_elderflower.jpg&width=640&format=webp)
Vasaros desertai
Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.
![Vaisiai ir uogos butelyje](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbasic-recipe-for-lemonade.jpg&width=640&format=webp)
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.