Sudedamosios dalys
Krepšeliams
200 ml miltų
250 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
2 lengvai išplakti kiaušiniai
Uogų įdarui
500–1000 g gervuogių ar kitų pasirinktų uogų
2 šaukštai bulvių krakmolo
100 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
125 g ištirpinto sviesto
Paruošimo instrukcijos
Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C temperatūros. Pagaminkite krepšelius: sumaišykite miltus, cukranendrių cukrų, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir pusę kiaušinių plakinio. Rankomis suformuokite trapią tešlą. Jei reikia, įpilkite daugiau kiaušinių plakinio.
Pagaminkite įdarą: uogas atsargiai sumaišykite su krakmolu ir cukranendrių cukrumi, kol masė taps vienalytė.
Uogų įdarą sudėkite į formeles, uždėkite viršui skirtą tešlą ir užpilkite/aptepkite ištirpintu sviestu. Kepkite orkaitėje 30–35 min., kol krepšeliai įgaus rudai auksinę spalvą. Leiskite kiek atvėsti ir tiekite su vaniliniais ledais ar tirštu jogurtu.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.