
Šventės
Čia rasite naminių klasikinių įvairioms metų šventėms tinkamų patiekalų receptų. Nepamirškite ir linksmųjų metų švenčių, tokių kaip Visų Šventųjų dienos išvakarės ir Šv. Valentino diena.

Valentinas kviečia prie stalo
Šiuose meilės kupinuose receptuose artumui ir meilumui pasisemsite įkvėpimo. Taip pat šiuos patiekalus galėsite gaminti ir kitomis dienomis!

Velykų patiekalai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kalėdų patiekalai
Joks kitas laikas metuose neprilygs Kalėdoms jaukumu. Čia rasite Kalėdų kepinių, saldainių, gėrimų, patiekalų, desertų ir ruošos patarimų.

Naujieji metai
Jokia Naujųjų metų vakarienė neapsieina be prašmatnaus naujametinio deserto. Čia mes surinkome mūsų geriausius šventinius patarimus, kaip praleisti paskutines nueinančių metų valandas.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.