Sudedamosios dalys
1 l įvairių uogų
90 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
1 šaukštelis vanilinio cukraus
100 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
90 g miltų
1 šaukštelis malto cinamono
80 g avižinių dribsnių
100 g sviesto (minkšto, kambario temperatūros)
Paruošimo instrukcijos
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
Sumaišykite uogas, cukranendrių ir vanilinį cukrų. Masę supilkite į pyrago formą.
Paruoškite viršutinį sluoksnį: sumaišykite sirupą, miltus, cinamoną ir avižinius dribsnius.
Į rupią masę įmaišykite sviestą.
Tolygiai paskleiskite ant uogų. Kepkite orkaitėje 15–20 minučių, kol įgaus auksinę rudą spalvą.
Tiekite karštą su naminiu vanilės kremu (žr. tartalečių receptą).
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?


Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai
Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.


Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.