Rabarbarų
gaminiai

Rabarbarų sezonas jau pačiame įkarštyje. Jei savo sodinuko neturite, rabarbarų kotelių rasite artimiausioje parduotuvėje. Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Rabarbarų kokteilis

Rabarbarų pyragas su itališku morengu

Rabarbarų ir aviečių uogienė

Rabarbarų limonadas

Rabarbarų padažas ledams ir pyragams

Lauko kepsninėje kepti rabarbarai su trupiniais ir ledais

Traškus rabarbarų pyragas su nerafinuotu cukranendrių cukrumi

Rabarbarų uogienė su šeivamedžių žiedų sirupu

Pilno grūdo miltų pyragas su žaliųjų citrinų ir rabarbarų įdaru

Bandelės su vaisių arba uogų įdaru

Rabarbarų sultys

Rabarbarų pyragėliai su morengais

Rabarbarų uogienė

Trupiniais puošti braškių ir rabarbarų keksiukai

Rabarbarų pagardas

Rabarbarų ir braškių uogienė

Lengvai pagaminamas rabarbarų desertas

Rabarbarų Margarita

Rabarbarų pagardas

Rabarbarų parfė

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.