Sudedamosios dalys
500 g smulkintų rabarbarų
150 g geltonųjų razinų
150 ml baltojo vyno acto
250 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
30 g šviežių tarkuotų imbierų
6 g garstyčių miltelių
6 g druskos
1 g aitriųjų paprikų
Paruošimo instrukcijos
Puode sumaišykite visus produktus, uždenkite ir pavirinkite ant mažos ugnies 10 minučių. Išmaišykite, pavirinkite dar 5 minutes nuolat maišydami, kol pagardas taps pageidaujamo tirštumo.
Rabarbarų pagardą tinka patiekti su sūriu, taip pat puikiai dera ir su mėsa.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?


Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai
Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.


Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.