Rabarbarų pagardas

Įvertinimas (4 vnt)

Sudedamosios dalys

500 g smulkintų rabarbarų
150 g geltonųjų razinų
150 ml baltojo vyno acto
250 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
30 g šviežių tarkuotų imbierų
6 g garstyčių miltelių
6 g druskos
1 g aitriųjų paprikų 

Gaminimo eiga

Puode sumaišykite visus produktus, uždenkite ir pavirinkite ant mažos ugnies 10 minučių. Išmaišykite, pavirinkite dar 5 minutes nuolat maišydami, kol pagardas taps pageidaujamo tirštumo.

Rabarbarų pagardą tinka patiekti su sūriu, taip pat puikiai dera ir su mėsa.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Uogienės ir sausainių ledai

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Gazuotas rabarbarų gėrimas

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Panakota

Vasaros desertai

Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.