Lauko kepsninėje kepti rabarbarai su trupiniais ir ledais

Ant grotelių kepti rabarbarai su gardžiais sausainių trupiniais. Patiekite vos iškeptus, kartu su ledais. Vasara yra tobulas metas gaminti ant grotelių. Išbandykite rabarbarų desertą, kuriam atsispirti tiesiog neįmanoma.

4 porcijos

apie 40 minučių

Įvertinimas (1 vnt)

Sudedamosios dalys

Lauko kepsninėje kepti rabarbarai
500 g rabarbarų
140 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
100 ml vandens

Sausainių trupiniai
7 avižiniai sausainiai
30 g sviesto (kambario temperatūros)
4 g kardamono
20 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo

Patiekti
Ledai

Paruošimo instrukcijos

Rabarbarus nuplaukite ir nuvalykite. Stiebus perpjaukite išilgai ir sudėkite ant kepimo skardos.

Rabarbarus užpilkite su vandeniu, sumaišytu sirupu, ir pavoliokite.

Visus trupiniams skirtus produktus sutrinkite kombaine. Padėkite į šalį.

Rabarbarus sudėkite ant dviejų vienas ant kito sudėtų folijos lakštų. Užpilkite šiek tiek sirupo mišinio. Pabarstykite trupiniais ir nespausdami uždenkite folija. Ant grotelių kepkite apie 10 minučių, kol rabarbarai suminkštės. Patiekite su ledais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.