Lauko kepsninėje kepti rabarbarai su trupiniais ir ledais - Receptai

Lauko kepsninėje kepti rabarbarai su trupiniais ir ledais

4 porcijos apie 40 minučių
Ant grotelių kepti rabarbarai su gardžiais sausainių trupiniais. Patiekite vos iškeptus, kartu su ledais. Vasara yra tobulas metas gaminti ant grotelių. Išbandykite rabarbarų desertą, kuriam atsispirti tiesiog neįmanoma.
Lauko kepsninėje kepti rabarbarai su trupiniais ir ledais
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

    Lauko kepsninėje kepti rabarbarai

    • 500 g rabarbarų
    • 140 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
    • 100 ml vandens

    Sausainių trupiniai

    • 7 avižiniai sausainiai
    • 30 g sviesto (kambario temperatūros)
    • 4 g kardamono
    • 20 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo

    Patiekti

    • Ledai

    Rabarbarus nuplaukite ir nuvalykite. Stiebus perpjaukite išilgai ir sudėkite ant kepimo skardos.

    Rabarbarus užpilkite su vandeniu, sumaišytu sirupu, ir pavoliokite.

    Visus trupiniams skirtus produktus sutrinkite kombaine. Padėkite į šalį.

    Rabarbarus sudėkite ant dviejų vienas ant kito sudėtų folijos lakštų. Užpilkite šiek tiek sirupo mišinio. Pabarstykite trupiniais ir nespausdami uždenkite folija. Ant grotelių kepkite apie 10 minučių, kol rabarbarai suminkštės. Patiekite su ledais.

    Receptą sukūrė

    Dansukker

    ;