Lauko kepsninėje kepti rabarbarai su trupiniais ir ledais

Ant grotelių kepti rabarbarai su gardžiais sausainių trupiniais. Patiekite vos iškeptus, kartu su ledais. Vasara yra tobulas metas gaminti ant grotelių. Išbandykite rabarbarų desertą, kuriam atsispirti tiesiog neįmanoma.

4 porcijos

apie 40 minučių

Įvertinimas (2 vnt)

Sudedamosios dalys

Lauko kepsninėje kepti rabarbarai
500 g rabarbarų
140 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
100 ml vandens

Sausainių trupiniai
7 avižiniai sausainiai
30 g sviesto (kambario temperatūros)
4 g kardamono
20 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo

Patiekti
Ledai

Paruošimo instrukcijos

Rabarbarus nuplaukite ir nuvalykite. Stiebus perpjaukite išilgai ir sudėkite ant kepimo skardos.

Rabarbarus užpilkite su vandeniu, sumaišytu sirupu, ir pavoliokite.

Visus trupiniams skirtus produktus sutrinkite kombaine. Padėkite į šalį.

Rabarbarus sudėkite ant dviejų vienas ant kito sudėtų folijos lakštų. Užpilkite šiek tiek sirupo mišinio. Pabarstykite trupiniais ir nespausdami uždenkite folija. Ant grotelių kepkite apie 10 minučių, kol rabarbarai suminkštės. Patiekite su ledais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.