Sudedamosios dalys
1 kg rabarbarų
1 citrina, geriausia – ekologiška
500 g „Panevėžio +“ cukrus
3 l vandens
45 g obuolių sidro acto
Gaminimo eiga
Rabarbarus nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Citrinas nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Sudėkite jas į didelį dubenį.
Į dubenį supilkite cukrų, vandenį ir obuolių actą ir maišykite, kol cukrus ištirps. Supilkite mišinį ant rabarbarų ir citrinų.
Palikite patalpoje 3 dienas. Uždenkite rankšluosčiu ir dangčiu. Pamaišykite bent kartą per dieną.
Perkoškite ir supilkite į šiltus, sterilizuotus stiklinius butelius. Užsukite butelius dangteliais ir palikite 1–2 dienas kambario temperatūroje, kol rabarbarų limonadas taps gazuotas. Nelaikykite butelių per šiltoje vietoje, nes gali atsirasti pelėsis. Tada bent savaitę laikykite butelius šaldytuve.
Gaminant rabarbarų limonadą svarbu laikytis higienos.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui. Be to, juos paprasta derinti su įvairiausiais priedais. Pavyzdžiui, pabandykite pašlakstyti juos „Dansukker“ šviesiuoju sirupu.

Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Žiemos iškyla
Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos. Čia pateikiame nuostabių receptų, kurie puikiai tiks žiemos iškyloms, nes šiuos patiekalus galima laikyti termose.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais
Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado. Pasisemkite įkvėpimo iš puikių mūsų receptų.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių. Naudodami mūsų cukrų uogienėms arba cukrų marmeladams, marmelado pasigaminsite vos per keletą minučių.

Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Savaitgalį pasisemkite energijos, įsitaisę ant sofos prie televizoriaus su šeima, draugais ir kažkuo ypač skaniu. Mes turime receptų jaukiam vakarui!