Sudedamosios dalys
160 ml tekilos
80 ml „Cointreau“ likerio
160 ml žaliųjų citrinų sulčių
1600 ml rabarbarų sirupo
druskos
Rabarbarų sirupui
12 rabarbarų stiebų
1 l vandens
1 kg „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Paruošimo instrukcijos
Pradėkite nuo rabarbarų sirupo. Nulupkite ir supjaustykite rabarbarus. Visus produktus kartu pakaitinkite apie 15 min. Nukoškite per smulkų koštuvą. Atsargiai nuspauskite rabarbarus, kad išbėgtų visos sultys. Leiskite ataušti.
Suplakite tekilą, „Cointreau“ likerį, žaliųjų citrinų sultis ir rabarbarų sirupą.
Tiekite supylę į kokteilių taurę druska puoštais krašteliais.
Patarimas
Norėdami taurės kraštelius padengti druska, patrinkite juos citrinos skiltele, tada apverstą taurę pasukiokite lėkštelėje su druska.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.