Rabarbarų Margarita

4 taurės

Įvertinimas (25 vnt)

Įvertinkite receptą

Sudedamosios dalys

160 ml tekilos
80 ml „Cointreau“ likerio
160 ml žaliųjų citrinų sulčių
1600 ml rabarbarų sirupo
druskos

Rabarbarų sirupui
12 rabarbarų stiebų
1 l vandens
1 kg „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“

Gaminimo eiga

Pradėkite nuo rabarbarų sirupo. Nulupkite ir supjaustykite rabarbarus. Visus produktus kartu pakaitinkite apie 15 min. Nukoškite per smulkų koštuvą. Atsargiai nuspauskite rabarbarus, kad išbėgtų visos sultys. Leiskite ataušti.

Suplakite tekilą, „Cointreau“ likerį, žaliųjų citrinų sultis ir rabarbarų sirupą.

Tiekite supylę į kokteilių taurę druska puoštais krašteliais.

Patarimas
Norėdami taurės kraštelius padengti druska, patrinkite juos citrinos skiltele, tada apverstą taurę pasukiokite lėkštelėje su druska.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Blynų tortas su bananų įdaru

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui. Be to, juos paprasta derinti su įvairiausiais priedais. Pavyzdžiui, pabandykite pašlakstyti juos „Dansukker“ šviesiuoju sirupu.

Karštas šokoladas

Gerai sušildo, kai šalta

Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Šokoladu aplietos riešutų plytelės

Žiemos iškyla

Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos. Čia pateikiame nuostabių receptų, kurie puikiai tiks žiemos iškyloms, nes šiuos patiekalus galima laikyti termose.

Kreminis citrinų pyragas

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado. Pasisemkite įkvėpimo iš puikių mūsų receptų.

Apelsinų marmeladas

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių. Naudodami mūsų cukrų uogienėms arba cukrų marmeladams, marmelado pasigaminsite vos per keletą minučių.

Kokosiniai ir karameliniai kukurūzų spragėsiai

Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais

Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Savaitgalį pasisemkite energijos, įsitaisę ant sofos prie televizoriaus su šeima, draugais ir kažkuo ypač skaniu. Mes turime receptų jaukiam vakarui!