Rabarbarų ir braškių sultys

maždaug 3 l

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

2 kg rabarbarų griežinėlių
3 l braškių
1500 ml vandens
700 ml „Dansukker“ cukraus vienam litrui sulčių
1/2 šaukštelio (su kaupu) natrio benzoato

Paruošimo instrukcijos

Braškes ir rabarbarus nuvalykite ir nuplaukite.

Sudėkite vaisius į nerūdijančio plieno puodą ir įpilkite vandens. Užvirkite ir pavirkite 20 minučių.

Supilkite sultis į koštuvą ir palikite nuvarvėti 30 minučių.

Pamatuokite sulčių kiekį ir supilkite atgal į puodą. Įberkite 700 ml cukraus vienam litrui sulčių, ir maišydami pavirkite 15 minučių.

Nuimkite puodą nuo ugnies. Nugraibykite putas. Ištirpdykite natrio benzoatą truputėlyje sulčių, supilkite į puodą.

Išpilstykite sultis į išplautus butelius. Laikykite šaltai.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.