Sudedamosios dalys
2 kg rabarbarų griežinėlių
3 l braškių
1500 ml vandens
700 ml „Dansukker“ cukraus vienam litrui sulčių
1/2 šaukštelio (su kaupu) natrio benzoato
Gaminimo eiga
Braškes ir rabarbarus nuvalykite ir nuplaukite.
Sudėkite vaisius į nerūdijančio plieno puodą ir įpilkite vandens. Užvirkite ir pavirkite 20 minučių.
Supilkite sultis į koštuvą ir palikite nuvarvėti 30 minučių.
Pamatuokite sulčių kiekį ir supilkite atgal į puodą. Įberkite 700 ml cukraus vienam litrui sulčių, ir maišydami pavirkite 15 minučių.
Nuimkite puodą nuo ugnies. Nugraibykite putas. Ištirpdykite natrio benzoatą truputėlyje sulčių, supilkite į puodą.
Išpilstykite sultis į išplautus butelius. Laikykite šaltai.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.