Rabarbarų kokteilis

Gaivus gėrimas pavasario ir vasaros vakarėliams. Vietoj cukraus sirupo naudokite šviesųjį sirupą. Paruošti itin paprasta, o skonis glotnus. Be to, ant gėrimo susidaro fantastiška puta.

1 gėrimas

10 minučių

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

30 ml neskiesto rabarbarų kordialo.
30 ml šviežiai spaustų citrinų sulčių
15 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
5 mėtos lapeliai
1 kiaušinio baltymas 
40 ml degtinės (nebūtina)
Ledo

Paruošimo instrukcijos

Kokteilinėje suplakite rabarbarų sultis, citrinų sultis, sirupą, mėtas, kiaušinio baltymą ir degtinę (jei naudojate). Plakite be ledo, kad susidarytų graži puta. Pripildykite kokteilinę ledo ir plakite, kol atvės. Supilkite į stiklinę ir mėgaukitės.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.