Rabarbarų uogienė su šeivamedžių žiedų sirupu

Rabarbarų uogienė su šeivamedžių žiedų sirupu ir mėtomis – išties vasariškas derinys. Šiek tiek rabarbarų, šiek tiek cukraus uogienėms – užtruksite vos 7–8 minutes ir galėsite mėgautis tikru vasaros skoniu.

1 stiklainiukas

40 minučių

Įvertinimas (2 vnt)

Sudedamosios dalys

500 g rabarbarų
200 ml koncentruoto šeivamedžių žiedų gėrimo
2 mėtų ryšulėliai
250 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

Paruošimo instrukcijos

Nuplautus rabarbarus supjaustykite griežinėliais ir prikaistuvyje sumaišykite su likusiais produktais.

Pavirkite maždaug 7–8 minutes. Nugriebkite putas ir išimkite mėtas. Rabarbarų uogienę galite sutrinti.

Išpilstykite į karštus, visiškai švarius stiklainiukus. Sandariai užsukite. Laikykite vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.