Rabarbarų uogienė su šeivamedžių žiedų sirupu

Rabarbarų uogienė su šeivamedžių žiedų sirupu ir mėtomis – išties vasariškas derinys. Šiek tiek rabarbarų, šiek tiek cukraus uogienėms – užtruksite vos 7–8 minutes ir galėsite mėgautis tikru vasaros skoniu.

1 stiklainiukas

40 minučių

Įvertinimas (2 vnt)

Sudedamosios dalys

500 g rabarbarų
200 ml koncentruoto šeivamedžių žiedų gėrimo
2 mėtų ryšulėliai
250 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

Gaminimo eiga

Nuplautus rabarbarus supjaustykite griežinėliais ir prikaistuvyje sumaišykite su likusiais produktais.

Pavirkite maždaug 7–8 minutes. Nugriebkite putas ir išimkite mėtas. Rabarbarų uogienę galite sutrinti.

Išpilstykite į karštus, visiškai švarius stiklainiukus. Sandariai užsukite. Laikykite vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis

Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.

Uogienės ir sausainių ledai

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis

Vasaros uogos kepiniams

Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.

Gazuotas rabarbarų gėrimas

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Panakota

Vasaros desertai

Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.

Vaisiai ir uogos butelyje

Vaisiai ir uogos butelyje

Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.