Rabarbarų uogienė su šeivamedžių žiedų sirupu

Rabarbarų uogienė su šeivamedžių žiedų sirupu ir mėtomis – išties vasariškas derinys. Šiek tiek rabarbarų, šiek tiek cukraus uogienėms – užtruksite vos 7–8 minutes ir galėsite mėgautis tikru vasaros skoniu.

1 stiklainiukas

40 minučių

Įvertinimas (2 vnt)

Sudedamosios dalys

500 g rabarbarų
200 ml koncentruoto šeivamedžių žiedų gėrimo
2 mėtų ryšulėliai
250 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

Gaminimo eiga

Nuplautus rabarbarus supjaustykite griežinėliais ir prikaistuvyje sumaišykite su likusiais produktais.

Pavirkite maždaug 7–8 minutes. Nugriebkite putas ir išimkite mėtas. Rabarbarų uogienę galite sutrinti.

Išpilstykite į karštus, visiškai švarius stiklainiukus. Sandariai užsukite. Laikykite vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Meduolinis šiltnamis

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas? Taip, tai yra jų skonis. Imbieriniai sausainiai gali būti kieti ir minkšti, su glajumi ir be jo.

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Žiemos pasaka

Kalėdiniai gėrimai

Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.

Citrinų ir imbiero uogienė

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Pasakų šokoladinis tortas

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kavos desertas „Affogato“

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.