Sudedamosios dalys
500 g rabarbarų
200 ml koncentruoto šeivamedžių žiedų gėrimo
2 mėtų ryšulėliai
250 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
Paruošimo instrukcijos
Nuplautus rabarbarus supjaustykite griežinėliais ir prikaistuvyje sumaišykite su likusiais produktais.
Pavirkite maždaug 7–8 minutes. Nugriebkite putas ir išimkite mėtas. Rabarbarų uogienę galite sutrinti.
Išpilstykite į karštus, visiškai švarius stiklainiukus. Sandariai užsukite. Laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?


Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai
Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.


Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.