Rabarbarų ir aviečių uogienė

Rabarbarų ir aviečių dermė stulbina gomurį! Išsivirkite rabarbarų ir aviečių uogienės kepiniams įdaryti. Tobulai tinka sausainiams su uogiene.

1 stiklainėlis

25 min.

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

250 g rabarbarų
250 g aviečių
250 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

 

Paruošimo instrukcijos

Rabarbarus ir avietes nuplaukite. Rabarbarus supjaustykite nedideliais gabaliukais. Sudėkite į prikaistuvį, suberkite cukrų uogienėms.

Pavirkite maždaug 6 minutes. Nugraibykite putas. Supilkite į

šiltą, švarų stiklainiuką. Sandariai užsukite ir laikykite vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Valentinas kviečia prie stalo

Iš tiesų Meilės diena tęsiasi visus metus. Tačiau būtent vasario 14 d. meilei skiriamas ypatingas dėmesys. Tada kaip tik yra tinkama proga paruošti gardėsių.

Žiemos iškyla

Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.