Sudedamosios dalys
2 kg rabarbarų
1,5 l vandens
1 kg „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 citrinos sultys
Pagardai (pagal skonį)
20 g šviežio tarkuoto imbiero
Gaminimo eiga
Rabarbarus nuplaukite ir supjaustykite mažais gabaliukais. Sudėkite į prikaistuvį ir užpilkite vandeniu. Pavirkite apie 10 minučių, kol visiškai suminkštės.
Nukoškite tirščius, o skystį vėl supilkite į išplautą prikaistuvį. Suberkite cukrų, supilkite citrinų sultis, galima įberti tarkuoto imbiero. Pavirkite maždaug 3 minutes. Nugraibykite putas.
Išpilstykite į karštus, visiškai švarius buteliukus. Sandariai užsukite ir laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.