Rabarbarų limonadas

Gaivinamasis rabarbarų limonadas tobulai atvėsina karštą vasaros dieną. Sumaišykite su gazuotu vandeniu ir mėgaukitės lengvais burbuliukais.

Maždaug 2 litrai

1 val

Įvertinimas (1 vnt)

Sudedamosios dalys

2 kg rabarbarų
1,5 l vandens
1 kg „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 citrinos sultys

Pagardai (pagal skonį) 
20 g šviežio tarkuoto imbiero

 

Paruošimo instrukcijos

Rabarbarus nuplaukite ir supjaustykite mažais gabaliukais. Sudėkite į prikaistuvį ir užpilkite vandeniu. Pavirkite apie 10 minučių, kol visiškai suminkštės.

Nukoškite tirščius, o skystį vėl supilkite į išplautą prikaistuvį. Suberkite cukrų, supilkite citrinų sultis, galima įberti tarkuoto imbiero. Pavirkite maždaug 3 minutes. Nugraibykite putas.

Išpilstykite į karštus, visiškai švarius buteliukus. Sandariai užsukite ir laikykite vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.