Sudedamosios dalys
Keksiukų masei
3 kiaušiniai
100 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
100 g ištirpinto sviesto
100 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
150 ml pieno
100 ml natūralaus jogurto
400 ml miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 citrinos žievelė
apie 10 pjaustytų braškių
2 nulupti, supjaustyti rabarbaro stiebai
Trupiniams
50 g sviesto,
100 ml miltų,
100 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“,
1 šaukštelis maltų kardamonų.
Paruošimo instrukcijos
Kiaušinius su cukrumi išplakite iki purumo. Įmaišykite ištirpintą sviestą, šviesųjį cukraus sirupą, pieną ir jogurtą.
Atsargiai suberkite miltus su kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi ir citrinos žievele. Maišykite, kol masėje neliks gumulėlių. Į masę atsargiai įmaišykite braškių ir rabarbarų gabalėlius. Supilkite masę į keksiukų formeles (masė turi užimti 2/3 formelės tūrio).
Sumaišykite visus trupiniams skirtus produktus. Kai masė taps trapi, paskirstykite ją tolygiai ant keksiukų masės. Kepkite 20–25 min. ant vidurinės orkaitės lentynėlės 200 °C temperatūroje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.