Rabarbarų uogienė

Maždaug 1 litras

25 minučių

Įvertinimas (2 vnt)

Sudedamosios dalys

500 g smulkintų rabarbarų
1 citrinos sulčių
500 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
3 g malto kardamono 

Paruošimo instrukcijos

Puode sumaišykite visus produktus ir, nuolat maišydami, pavirinkite 4 minutes. Supilstykite į šiltus, sterilius stiklainius. Sandariai uždarykite. Laikykite šaldytuve. Kardamoną galite pakeisti 1-2 šaukštais šviežio tarkuoto imbiero. 

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.