Rabarbarų sultys

Apie 2 litrus

Įvertinimas (2 st)

Sudedamosios dalys

2 kg rabarbarų
1,5 l vandens
1 citrinos sultys
1 kg „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“

Paruošimo instrukcijos

Rabarbarus nulupkite. Supjaustykite gabaliukais. Virkite vandenyje, kol rabarbarai visiškai suminkštės. Išpilkite į koštuvą ir palikite nusivarvėti 30 minučių. Išplaukite puodą ir supilkite atgal sultis. Sudėkite cukrų ir supilkite citrinos sultis. Nuolat nugriebdami susidariusias putas, virkite, kol sultys visiškai išvirs. Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus butelius. Uždarykite. Laikykite vėsiai.

Rabarbarus galima pakeisti kitomis uogomis arba vaisiais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.