Sudedamosios dalys
2 kg rabarbarų
1,5 l vandens
1 citrinos sultys
1 kg „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Paruošimo instrukcijos
Rabarbarus nulupkite. Supjaustykite gabaliukais. Virkite vandenyje, kol rabarbarai visiškai suminkštės. Išpilkite į koštuvą ir palikite nusivarvėti 30 minučių. Išplaukite puodą ir supilkite atgal sultis. Sudėkite cukrų ir supilkite citrinos sultis. Nuolat nugriebdami susidariusias putas, virkite, kol sultys visiškai išvirs. Išpilstykite į šiltus, gerai išplautus butelius. Uždarykite. Laikykite vėsiai.
Rabarbarus galima pakeisti kitomis uogomis arba vaisiais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.