Kalėdiniai
saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių. Ant saldaus stalo patiekite naminių karamelės krepšelių, karamelinių saldainių, šokoladinių saldainių ir triufelių. Ar mėgstate klasikinius kalėdinius saldainius, ar sudetingesnius desertus, visus mūsų receptus rasite čia.

Karameliniai krepšeliai su riešutais

Triufeliai su romu ir razinomis

Karamelės su saldymedžiu

Žemės riešutų karamelės

Mėtinės sagutės

Irisai su pistacijomis

Pyragas „Snickers“

Šokoladiniai traškučiai

Irisai su šafranu ir pistacijomis

Triufeliai su pistacijomis

Pūstų ryžių kamuoliukai

Kreminiai irisai

Marcipaniniai kalėdiniai paršeliai

Vaniliniai irisai su sūdytais skrudintais migdolais

Želiniai saldainiai

Prancūziška nuga su žemės riešutais ir pistacijomis

Šokoladiniai triufeliai su žvaigždiniais anyžiais

Skrudinti migdolai

Šokoladiniai irisai

Sniego gniūžtės

Triufeliai su aitriosiomis paprikomis

Daugiau kalėdinių gardumynų receptų ieškokite čia

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.