Sudedamosios dalys
85 g "Panevėžio +" cukraus
100 ml plaktos grietinėlės
180 g "Dansukker Šviesaus" sirupo
30 g "Dansukker Šviesaus Muscovado" cukraus
Papuošimas
Apie 250 g pieniško šokolado
Ledinukų lazdelių
Juodojo šokolado užlašinti
Gaminimo eiga
Ant kepimo skardos arba plokščio padėklo, kuris tilptų į šaldytuvą, padėkite kepimo popieriaus lapą.
Sudėkite visus ingredientus į sunkią keptuvę. Karamelę maišydami kaitinkite iki 124 °C temperatūros. Palikite šiek tiek atvėsti ir išpilkite mišinį ant kepimo popieriaus. Į kiekvieną šaukštą įdėkite po lazdelę. Palikite atvėsti šaldytuve.
Pienišką šokoladą ištirpinkite dubenėlyje virš puodo su vandeniu ir supilkite į puodelį ar stiklinę. Panardinkite karamelinius ledinukus į šokoladą. Dėkite ledinukus į šaldytuvą, kol sustings. Ištirpinkite juodąjį šokoladą ir juo apipilkite ledinukus.
Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Vasaros desertai
Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.