Karameliniai krepšeliai su riešutais

Tiesiog naminiai Toffifee saldainiai! Karamelė, lazdynų riešutai ir šokoladas. Kam galėtų nepatikti?

Maždaug 30 vnt.

maždaug 1 val. 20 min.

Įvertinimas (8 vnt)

Sudedamosios dalys

Karamelė
15 g sviesto
100 ml plakamosios grietinėlės
70 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
60 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
Žiupsnelis druskos

Kiti produktai
maždaug 30 g lazdynų riešutų
150 g riešutinės masės (pralinės)
20 g juodojo šokolado

Gaminimo eiga

Įjungę ventiliatoriaus režimą, orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros. Lazdynų riešutus paskrudinkite 5–10 minučių. Riešutus suberkite ant rankšluostėlio ir patrinkite – pašalinkite luobeles. Palikite atvėsti.

Ant kepimo skardos sudėkite maždaug 30 popierinių arba silikoninių formelių. Visus karamelei skirtus produktus nuolat maišydami užvirinkite storadugniame prikaistuvyje. Virkite, kol pasieks 125 °C temperatūrą.

Karamelę išpilstykite į formeles. Užpildykite trečdalį kiekvienos formelės, tada šaukštu karamelę paskirstykite ir ant sienelių. Į kiekvieną formelę su karamele įdėkite po riešutą. Palikti atvėsti.

Mikrobangų krosnelėje ištirpinkite riešutinę masę. Išpilstykite ją į formeles. Padėkite į šaldytuvą sustingti. Tuo tarpu ištirpinkite šokoladą,

supilkite jį į konditerinį maišelį su antgaliu ir po lašelį išspauskite ant kiekvieno saldainio. Palikite visiškai atvėsti kambario temperatūroje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kokosiniai ir karameliniai kukurūzų spragėsiai

Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais

Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Šokoladinė kava

Gerai sušildo, kai šalta

Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Blynai su obuolių kompotu ir citrinų skonio grietinėle

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Apelsinų marmeladas

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Šokoladinis pyragas

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.