Marcipaniniai kalėdiniai paršeliai

Maždaug 10 vnt.

maždaug 1 val.

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

Rausva marcipanų masė
7 g burokėlių sulčių
200 g migdolų miltų
190 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 kiaušinio baltymas
30 ml šalto vandens
15 ml rapsų aliejaus
300 g „Dansukker“ cukraus miltelių

Gaminimo eiga

1. Burokėlį nulupkite ir sutarkuokite. Per tankų sietelį nuspauskite sultis.

2. Kombaine iki vientisos masės sutrinkite migdolų miltus ir cukrų.

3. Trindami supilkite kiaušinio baltymą, burokėlių sultis ir aliejų. Nepamirškite žemyn nubraukti ant indo šonų likusios masės.

4. Toliau maišydami pamažu suberkite cukraus miltelius.

5. Iš masės suformuokite paršelius. Pasitelkite vaizduotę!

6. Mes siūlome pasigaminti vieną kiaulaitę ir tris paršelius (kaip nuotraukoje) taip: marcipaninę masę padalykite į dvi dalis, tada vieną iš jų padalykite dar į keturias dalis. Iš didžiosios dalies suformuokite kiaulaitės kūną, o iš likusių – galvą ir tris mažus paršelius. Atgnybkite šiek tiek masės ir suformuokite uodegytes. Tada suvoliokite apvalius kūnus ir pritvirtinkite uodegytes. Kiaulaitės kūną padėkite ant serviravimo lėkštės, lengvai pasukę į šalį. Buka peilio ašmenų puse pažymėkite kiaulaitės kojas. Ties kiaulaitės pilvu išdėliokite paršelius. Dabar suformuokite kiaulaitės galvą. Atgnybkite mažytį gabalėlį marcipano ir suvoliokite du rutuliukus. Iš likusios dalies suvoliokite galvą. Jos forma turėtų priminti kriaušę. Galvą pritvirtinkite prie kūno. Mažuosius rutuliukus suplokite – suformuokite ausis. Ausis įstatykite galvos apačioje. Iš dviejų dribsnių padarykite akis, o iš tirpinto juodojo šokolado nupieškite vyzdžius.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kokosiniai ir karameliniai kukurūzų spragėsiai

Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais

Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Šokoladinė kava

Gerai sušildo, kai šalta

Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.

Blynai su obuolių kompotu ir citrinų skonio grietinėle

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Apelsinų marmeladas

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Šokoladinis pyragas

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.