Sudedamosios dalys
Rausva marcipanų masė
7 g burokėlių sulčių
200 g migdolų miltų
190 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 kiaušinio baltymas
30 ml šalto vandens
15 ml rapsų aliejaus
300 g „Dansukker“ cukraus miltelių
Gaminimo eiga
1. Burokėlį nulupkite ir sutarkuokite. Per tankų sietelį nuspauskite sultis.
2. Kombaine iki vientisos masės sutrinkite migdolų miltus ir cukrų.
3. Trindami supilkite kiaušinio baltymą, burokėlių sultis ir aliejų. Nepamirškite žemyn nubraukti ant indo šonų likusios masės.
4. Toliau maišydami pamažu suberkite cukraus miltelius.
5. Iš masės suformuokite paršelius. Pasitelkite vaizduotę!
6. Mes siūlome pasigaminti vieną kiaulaitę ir tris paršelius (kaip nuotraukoje) taip: marcipaninę masę padalykite į dvi dalis, tada vieną iš jų padalykite dar į keturias dalis. Iš didžiosios dalies suformuokite kiaulaitės kūną, o iš likusių – galvą ir tris mažus paršelius. Atgnybkite šiek tiek masės ir suformuokite uodegytes. Tada suvoliokite apvalius kūnus ir pritvirtinkite uodegytes. Kiaulaitės kūną padėkite ant serviravimo lėkštės, lengvai pasukę į šalį. Buka peilio ašmenų puse pažymėkite kiaulaitės kojas. Ties kiaulaitės pilvu išdėliokite paršelius. Dabar suformuokite kiaulaitės galvą. Atgnybkite mažytį gabalėlį marcipano ir suvoliokite du rutuliukus. Iš likusios dalies suvoliokite galvą. Jos forma turėtų priminti kriaušę. Galvą pritvirtinkite prie kūno. Mažuosius rutuliukus suplokite – suformuokite ausis. Ausis įstatykite galvos apačioje. Iš dviejų dribsnių padarykite akis, o iš tirpinto juodojo šokolado nupieškite vyzdžius.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.