Triufeliai su aitriosiomis paprikomis

Triufeliai su aitriosiomis paprikomis – saldus aitrumėlis! Kreminius triufelius su aitriosiomis paprikomis paruošti neįtikėtinai paprasta. Jais galite ne tik pavaišinti svečius, bet ir įdėti jiems lauktuvių.

maždaug 25 vnt.

Įvertinimas (0 vnt)

Sudedamosios dalys

175 g juodojo šokolado (70 % kakavos sausųjų medžiagų)
Pusė šaukštelio aitriųjų paprikų
2 šaukštai sviesto
100 ml plakamosios grietinėlės
75 ml „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“

Papuošimas
šviežios arba džiovintos raudonosios aitriosios paprikos

Paruošimo instrukcijos

Gerai susmulkinkite šokoladą ir aitriąsias paprikas. Sumaišykite sviestą, grietinėlę, cukrų ir aitriąsias paprikas. Užvirkite. Suberkite šokolado gabalėlius ir maišykite, kol masė taps tolygi.

Palikite atvėsti. Triufelių masę sukrėskite į konditerinį maišelį, tada išspauskite į formeles arba mažyčius kaušelius. Papuoškite triufelius aitriosiomis paprikomis. Laikykite vėsioje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.