Vaniliniai irisai su sūdytais skrudintais migdolais

Vaniliniai irisai su sūdytais skrudintais migdolais

Maždaug 20 vnt. maždaug 1 val.
Vaniliniai irisai su sūdytais skrudintais migdolais
Įvertinimas: (1ats.)

Sudedamosios dalys

  • 175 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
  • 180 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
  • 200 ml riebios grietinėlės
  • 80 g sviesto
  • 3 g vanilinio cukraus
  • 100 g sūdytų skrudintų migdolų
  • Kukurūzų miltų kepimo skardai pabarstyti

1. Maždaug 20 cm pločio ir 30 cm ilgio kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir pabarstykite kukurūzų miltais.

2. Visus produktus sudėkite į prikaistuvį ir užvirinkite iki 125 °C. Nuimkite nuo ugnies ir suberkite migdolus.

3. Supilkite į kepimo skardą ir palikite per naktį sustingti.

4. Išimkite irisų masę iš skardos. Supjaustykite gabalėliais ir suvyniokite į popierių.

Receptą sukūrė

Dansukker

;