Sudedamosios dalys
175 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
180 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
200 ml riebios grietinėlės
80 g sviesto
3 g vanilinio cukraus
100 g sūdytų skrudintų migdolų
Kukurūzų miltų kepimo skardai pabarstyti
Paruošimo instrukcijos
1. Maždaug 20 cm pločio ir 30 cm ilgio kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir pabarstykite kukurūzų miltais.
2. Visus produktus sudėkite į prikaistuvį ir užvirinkite iki 125 °C. Nuimkite nuo ugnies ir suberkite migdolus.
3. Supilkite į kepimo skardą ir palikite per naktį sustingti.
4. Išimkite irisų masę iš skardos. Supjaustykite gabalėliais ir suvyniokite į popierių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?


Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai
Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.


Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.