Sudedamosios dalys
175 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
180 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
200 ml riebios grietinėlės
80 g sviesto
3 g vanilinio cukraus
100 g sūdytų skrudintų migdolų
Kukurūzų miltų kepimo skardai pabarstyti
Gaminimo eiga
1. Maždaug 20 cm pločio ir 30 cm ilgio kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir pabarstykite kukurūzų miltais.
2. Visus produktus sudėkite į prikaistuvį ir užvirinkite iki 125 °C. Nuimkite nuo ugnies ir suberkite migdolus.
3. Supilkite į kepimo skardą ir palikite per naktį sustingti.
4. Išimkite irisų masę iš skardos. Supjaustykite gabalėliais ir suvyniokite į popierių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.