Sudedamosios dalys
175 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
180 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
200 ml riebios grietinėlės
80 g sviesto
3 g vanilinio cukraus
100 g sūdytų skrudintų migdolų
Kukurūzų miltų kepimo skardai pabarstyti
Gaminimo eiga
1. Maždaug 20 cm pločio ir 30 cm ilgio kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir pabarstykite kukurūzų miltais.
2. Visus produktus sudėkite į prikaistuvį ir užvirinkite iki 125 °C. Nuimkite nuo ugnies ir suberkite migdolus.
3. Supilkite į kepimo skardą ir palikite per naktį sustingti.
4. Išimkite irisų masę iš skardos. Supjaustykite gabalėliais ir suvyniokite į popierių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.