Šokoladiniai triufeliai su žvaigždiniais anyžiais

50 vnt.

Įvertinimas (1 vnt)

Sudedamosios dalys

200 g pieninio šokolado
250 g juodojo šokolado
200 ml plakamosios grietinėlės
3 žvaigždiniai anyžiai
3 šaukštai „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
Kakavos miltelių

Paruošimo instrukcijos

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Sukapokite šokoladą. Grietinėlę pakaitinkite kartu su žvaigždiniais anyžiais. Prieš pat užverdant nukelkite nuo viryklės ir palikite 5 min. pravėsti.
Paskui vėl pakaitinkite. Kartu įmaišykite kapotą šokoladą ir pilkite sirupą. Išimkite žvaigždinius anyžius. Masę supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Uždenkite maistine plėvele ir palaikykite šaldytuve bent 24 val. Supjaustykite į 50–60 gabalėlių ir pabarstykite kakavos milteliais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.