Irisai su pistacijomis

Irisai su pistacijomis gali tapti skaniausia šių Kalėdų staigmena. Pistacijos tąsiems irisams suteikia gardaus riešutinio traškumo.

maždaug 45 vnt.

45 min.

Įvertinimas (0 st)

Sudedamosios dalys

100 g sviesto
200 ml plakamosios grietinėlės
300 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
180 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
50 g pistacijų

Paruošimo instrukcijos

Visus produktus, išskyrus pistacijas, supilkite ir sudėkite į storadugnį prikaistuvį. Pakaitinkite iki 125 ˚C temperatūros. Ar konsistencija tinkama, galite patikrinti ir tiesiog įlašinę masės į šalto vandens stiklinę.

Kai irisų masė pasieks reikiamą temperatūrą, suberkite susmulkintus riešutus. Maždaug 25 cm ilgio ir 18 cm pločio kepimo skardą ištepkite aliejumi. Supilkite irisų masę. Palikite sustingti 24 valandoms. Irisus supjaustykite gabalėliais ir suvyniokite į celofaną arba riebalams atsparų popierių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.