Šokoladiniai traškučiai

Traškūs gardėsiai su šokoladu, sirupu, kukurūzų dribsniais ir kokosų drožlėmis. Neįmanoma atsispirti. Naudokite nedideles formeles – jos idealiai tinka šiems paprastiems ir gardiems kalėdiniams desertams.

maždaug 30 vnt.

maždaug 30 min.

Įvertinimas (2 vnt)

Sudedamosios dalys

125 g juodojo šokolado
50 g sviesto
60 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
65 g kukurūzų dribsnių
25 g kokosų drožlių
1 žiupsnelis druskos

Priedai
popieriniai dėkliukai irisams

Paruošimo instrukcijos

Šokoladą susmulkinkite ir ištirpinkite prikaistuvyje ant lėtos ugnies su sviestu ir sirupu.

Įmaišykite kukurūzų dribsnius, kokosų drožles ir druską. Šaukšteliu sukrėskite masę į irisų formeles. Palikite šaldytuve atvėsti.

Laikykite šaldytuve.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.