Sudedamosios dalys
60 g razinų
45 ml romo
175 g juodojo šokolado
75 ml plakamosios grietinėlės
60 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
15 g sviesto
Papuošimas
kakavos miltelių
Gaminimo eiga
Razinas pasmulkinkite ir sudėkite į dubenį. Užpilkite romu ir pamirkykite apie vieną valandą.
Susmulkinkite šokoladą. Prikaistuvyje užvirkite sviestą, grietinėlę ir sviestą. Prikaistuvį nuimkite nuo ugnies. Suberkite šokoladą, sudėkite sviestą ir maišykite, kol neliks gumulėlių. Įmaišykite rome mirkytas razinas.
Palaikykite šaldytuve vieną valandą, kol sustings. Delnus pasibarstykite kakavos milteliais ir iš atvėsusios masės suformuokite triufelius. Galiausiai juos pabarstykite kakavos milteliais. Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Mėgaujamės savaitgaliu su naminiais saldainiais
Penktadienis yra bene absoliučiai geriausia savaitės diena, o vakaras namuose yra geriausias būdas švęsti darbo savaitės pabaigą. Mes turime receptų jaukiam vakarui!
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.