Sudedamosios dalys
60 g razinų
45 ml romo
175 g juodojo šokolado
75 ml plakamosios grietinėlės
60 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
15 g sviesto
Papuošimas
kakavos miltelių
Paruošimo instrukcijos
Razinas pasmulkinkite ir sudėkite į dubenį. Užpilkite romu ir pamirkykite apie vieną valandą.
Susmulkinkite šokoladą. Prikaistuvyje užvirkite sviestą, grietinėlę ir sviestą. Prikaistuvį nuimkite nuo ugnies. Suberkite šokoladą, sudėkite sviestą ir maišykite, kol neliks gumulėlių. Įmaišykite rome mirkytas razinas.
Palaikykite šaldytuve vieną valandą, kol sustings. Delnus pasibarstykite kakavos milteliais ir iš atvėsusios masės suformuokite triufelius. Galiausiai juos pabarstykite kakavos milteliais. Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai
Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.