Sudedamosios dalys
100 g sviesto
40 g cukraus „Panevėžio Plius“
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
1 kiaušinio baltymas
70 g avižų
40 g pūstų ryžių
1 žiupsnelis druskos
Papuošimas
10–20 g pūstų ryžių
Paruošimo instrukcijos
Sviestą išplakite su cukrumi ir sirupu. Atskirame dubenyje iki standumo išplakite kiaušinių baltymus. Įmaišykite į sviesto masę.
Avižas sumalkite trintuvu, suberkite į masę kartu su druska. Suformuokite kamuoliukus.
Pūstus ryžius sutrinkite trintuvu ir apvoliokite juose kamuoliukus. Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Valentinas kviečia prie stalo
Iš tiesų Meilės diena tęsiasi visus metus. Tačiau būtent vasario 14 d. meilei skiriamas ypatingas dėmesys. Tada kaip tik yra tinkama proga paruošti gardėsių.

Žiemos iškyla
Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.