Pūstų ryžių kamuoliukai - Receptai

Pūstų ryžių kamuoliukai

maždaug 22 vnt. 30 min.
Gardžiuosius pūstus ryžių kamuoliukus paruošti paprasta, o jiems atsispirti – neįmanoma. Naminiai gardėsiai – patys gardžiausi. Kreminiai, saldžiarūgščiai, traškūs pūsti ryžių kamuoliukai. Viskas, ko galite norėti.
Pūstų ryžių kamuoliukai
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 100 g sviesto
  • 40 g cukraus „Panevėžio Plius“
  • 70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
  • 1 kiaušinio baltymas
  • 70 g avižų
  • 40 g pūstų ryžių
  • 1 žiupsnelis druskos

Papuošimas

  • 10–20 g pūstų ryžių

Sviestą išplakite su cukrumi ir sirupu. Atskirame dubenyje iki standumo išplakite kiaušinių baltymus. Įmaišykite į sviesto masę.

Avižas sumalkite trintuvu, suberkite į masę kartu su druska. Suformuokite kamuoliukus.

Pūstus ryžius sutrinkite trintuvu ir apvoliokite juose kamuoliukus. Laikykite šaldytuve.

Receptą sukūrė

Dansukker

;