Sudedamosios dalys
500 g mėgstamų uogų (šaldytų) arba 200 g grynų sulčių
190 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
50 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
100 ml vandens
Aliejaus formelėms ištepti
„Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“ saldainiams apvolioti
Gaminimo eiga
Prikaistuvyje ant mažos ugnies atšildykite uogas. Maišydami pavirkite, kol suskystės, tada perkoškite per smulkų sietelį.
200 g uogų sudėkite į švarų prikaistuvį. Suberkite cukrų uogienėms, supilkite sirupą ir vandenį. Kaitinkite ant mažos ugnies, kol pasieks 120 °C.
Silikonines ledukų arba saldainių formeles ištepkite aliejumi ir supilkite mišinį. 24 valandoms palikite sustingti kambario temperatūroje.
Cukruje pavolioti saldainiai nesulips. Laikykite sandariame inde sausoje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Kepiniai
Šviežių kepinių kvapas... Argi jis ne nuostabus? Kad ir ko ketintumėte išsikepti – pyragaičių, pyragų ar duonos – pas mus surasite daugybę receptų. Užsiraitokite rankoves ir galite pradėti.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado. Čia rasite ne tik uogienių ir marmelado receptus, bet ir atsakymus į klausimus apie uogienių virimą.

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!


Produktų asortimentas
Siūlome ne tik klasikinius produktus, tokius kaip granuliuotas cukrus, cukraus kubeliai ir sirupas, bet ir specializuotus produktus, tokius kaip uogienių cukrus ar farinas.

Tvarus auginimas ir gamyba
Cukriniai runkeliai su ilgomis šaknimis, kurios gali nusidriekti iki dviejų metrų į žemę, efektyviai panaudoja dirvožemyje esančias maistines medžiagas. Tai sumažina tręšimo poreikį. Cukrinius runkelius galima palyginti su saulės kolektoriumi, kuris saulės energiją paverčia cukrumi.