Sudedamosios dalys
500 g mėgstamų uogų (šaldytų) arba 200 g grynų sulčių
190 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
50 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
100 ml vandens
Aliejaus formelėms ištepti
„Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“ saldainiams apvolioti
Gaminimo eiga
Prikaistuvyje ant mažos ugnies atšildykite uogas. Maišydami pavirkite, kol suskystės, tada perkoškite per smulkų sietelį.
200 g uogų sudėkite į švarų prikaistuvį. Suberkite cukrų uogienėms, supilkite sirupą ir vandenį. Kaitinkite ant mažos ugnies, kol pasieks 120 °C.
Silikonines ledukų arba saldainių formeles ištepkite aliejumi ir supilkite mišinį. 24 valandoms palikite sustingti kambario temperatūroje.
Cukruje pavolioti saldainiai nesulips. Laikykite sandariame inde sausoje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos. Štai keletas marinuotų gėrybių receptų.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.