Želiniai saldainiai

Maždaug 15 vnt.

40 min. + 1 diena.

Įvertinimas (2 vnt)

Sudedamosios dalys

500 g mėgstamų uogų (šaldytų) arba 200 g grynų sulčių
190 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
50 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
100 ml vandens
Aliejaus formelėms ištepti
„Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“ saldainiams apvolioti

Paruošimo instrukcijos

1. Prikaistuvyje ant mažos ugnies atšildykite uogas. Maišydami pavirkite, kol suskystės, tada perkoškite per smulkų sietelį.

2. 200 g uogų sudėkite į švarų prikaistuvį. Suberkite cukrų uogienėms, supilkite sirupą ir vandenį. Kaitinkite ant mažos ugnies, kol pasieks 120 °C.

3. Silikonines ledukų arba saldainių formeles ištepkite aliejumi ir supilkite mišinį. 24 valandoms palikite sustingti kambario temperatūroje.

4. Cukruje pavolioti saldainiai nesulips. Laikykite sandariame inde sausoje vietoje.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Velykų skanėstai

Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.

Kepiniai su citrinomis ir apelsinais

Citrusiniai vaisiai gaivina ir suteikia rūgštumo, bet nuostabiai dera su kitais skoniais, pvz., šokolado.

Blynai

Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas

Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta

Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.