Sudedamosios dalys
200 g pieninio šokolado
300 ml plakamosios grietinėlės
280 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
280 g „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
100 g sviesto
15 g saldymedžių šaknų miltelių
Papuošimas
druskos dribsnių
Paruošimo instrukcijos
Šokoladą sukapokite.
Prikaistuvyje užvirkite grietinėlę, cukrų ir sirupą. Vis pamaišydami virkite, kol pasieks 123 °C temperatūrą.
Įmaišykite šokoladą, sviestą ir saldymedžių šaknų miltelius. Maišykite, kol neliks gumulėlių. Mišinį supilkite į 18 cm pločio ir 25 cm ilgio kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi.
Pabarstykite druskos dribsniais ir padėkite į šaldytuvą 2–3 valandoms. Supjaustykite gabaliukais. Laikykite šaldytuve.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai
Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos
Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys
Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės
Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas
Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.