Sudedamosios dalys
140 g sūdytų žemės riešutų
200 ml plakamosios grietinėlės
280 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
170 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Papuošimas
150 g juodojo šokolado
žemės riešutai
Paruošimo instrukcijos
Žemės riešutus susmulkinkite ir atidėkite į šalį.
Prikaistuvyje užvirkite grietinėlę, sirupą ir cukrų. Vis pamaišydami virkite, kol pasieks 145 °C temperatūrą. Nuimkite nuo ugnies. Sudėkite beveik visus riešutus (saujelę (50 ml) atidėkite papuošimui).
Masę išpilkite ant kepimo popieriaus lakšto. Paskirstykite tolygiu sluoksniu ir palikite sustingti.
Susmulkintą šokoladą ištirpinkite garuose ir juo apšlakstykite saldainius. Tada pabarstykite riešutais.
Palaukite, kol visiškai atvės. Prieš patiekdami sulaužykite gabalėliais.
Idėja: vietoj žemės riešutų puikiai tiks ir sūdytos pistacijos, karijos ar kiti riešutai.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Vasaros pusryčiai
Sukūrėme receptų jūsų ramiems ir nuostabiems vasaros pusryčiams. Su kuo norėtumėte pradėti dieną?

Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.