Sudedamosios dalys
175 g juodojo šokolado
80 g pistacijų
30 g sviesto
100 ml plakamosios grietinėlės
70 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
Galimi pagardai
tarkuota apelsino žievelė
Papuošimas
pistacijos (susmulkintos)
Gaminimo eiga
Gerai susmulkinkite pistacijas ir šokoladą. Padėkite į šalį. Užvirkite sviestą, grietinėlę ir rudąjį drėgnąjį cukrų „Farinas“. Suberkite šokolado gabalėlius ir maišykite, kol masė taps tolygi. Sudėkite pistacijas ir, jeigu norisi, pagardus.
Triufelių masę supilkite į dubenį su snapeliu, tada išpilstykite tiesiai į formeles. Papuoškite pistacijomis. Laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.