Sudedamosios dalys
175 g juodojo šokolado
80 g pistacijų
30 g sviesto
100 ml plakamosios grietinėlės
70 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
Galimi pagardai
tarkuota apelsino žievelė
Papuošimas
pistacijos (susmulkintos)
Paruošimo instrukcijos
Gerai susmulkinkite pistacijas ir šokoladą. Padėkite į šalį. Užvirkite sviestą, grietinėlę ir rudąjį drėgnąjį cukrų „Farinas“. Suberkite šokolado gabalėlius ir maišykite, kol masė taps tolygi. Sudėkite pistacijas ir, jeigu norisi, pagardus.
Triufelių masę supilkite į dubenį su snapeliu, tada išpilstykite tiesiai į formeles. Papuoškite pistacijomis. Laikykite vėsioje vietoje.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Valentinas kviečia prie stalo
Iš tiesų Meilės diena tęsiasi visus metus. Tačiau būtent vasario 14 d. meilei skiriamas ypatingas dėmesys. Tada kaip tik yra tinkama proga paruošti gardėsių.

Žiemos iškyla
Gražią žiemos dieną visų nuotaika būna tiesiog puiki! Tačiau linksmybėms lauke reikia daug energijos.

Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.

Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.

Gerai sušildo, kai šalta
Karšti gėrimai puikiai tinka visais mūsų niūraus šiaurės klimato metų laikais. Tačiau labiausiai šiluma vertinama prasidėjus rudens šalčiams ir žiemą.

Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.