Karameliniai saldainiai su riešutais

Įvertinimas (0 st)

Sudedamosios dalys

180 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
200 g sviesto
2 valgomieji šaukštai vandens
100 g smulkiai sutrupintų grakinių riešutų
100 g išlydyto juodojo šokolado

Paruošimo instrukcijos

Išklokite skardą kepimo popieriumi. Puode ,nuolat maišant, kaitinkite cukrų, sviestą ir vandenį. Virkite iki tirštumo, kol masė pasidarys šviesiai ruda (apie 10-15 minučių). Suberkite graikinius riešutus ir paskleiskite masę ant kepimo popieriaus. Leiskite atvėsti ir supilkite išlydytą juodąjį šokoladą. Stambiai susmulkinkite.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.