Marinuotos citrinos

Įvertinimas (3 vnt)

Sudedamosios dalys

2 kg citrinų
1000 ml vandens
100 g jūros druskos
500 ml baltojo vyno acto
200 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
2 lauro lapeliai
1 cinamono lazdelė
3 gvazdikėliai
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų grūdelių 

Paruošimo instrukcijos

Kruopščiai nuplaukite citrinas ir sudėkite jas į šiltus, sterilius stiklainius. Puode sumaišykite marinatui skirtus produktus ir užvirkite. Supilstykite karštą marinatą į stiklainius ir sandariai uždarykite. Prieš patiekiant stiklainius palikite stovėti mažiausiai 4 savaites. Jei citrinas supjaustysite į keturias dalis arba skiltelėmis, jas galėsite valgyti po 1-2 savaičių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.