Marinuotos citrinos

Įvertinimas (5 vnt)

Sudedamosios dalys

2 kg citrinų
1000 ml vandens
100 g jūros druskos
500 ml baltojo vyno acto
200 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
2 lauro lapeliai
1 cinamono lazdelė
3 gvazdikėliai
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų grūdelių 

Paruošimo instrukcijos

Kruopščiai nuplaukite citrinas ir sudėkite jas į šiltus, sterilius stiklainius. Puode sumaišykite marinatui skirtus produktus ir užvirkite. Supilstykite karštą marinatą į stiklainius ir sandariai uždarykite. Prieš patiekiant stiklainius palikite stovėti mažiausiai 4 savaites. Jei citrinas supjaustysite į keturias dalis arba skiltelėmis, jas galėsite valgyti po 1-2 savaičių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.