Pagardai (pagal skonį)
Puode ištirpinkite sviestą, supilkite pieną ir vandenį. Įkaitinkite iki 37 °C.
Mieles sutrupinkite dubenėlyje ir įpilkite skysčio, kad jos ištirptų.
Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Į skystį supilkite kiaušinių trynius, suberkite druską ir miltus. Maišykite tol, kol neliks gumulėlių. Pagardinkite pasirinktais ingredientais.
Švariame sausame dubenyje iki standžių putų išplakite baltymus. Atsargiai įmaišykite į vaflių tešlą ir palikite apie 20 min.
Prieš pat kepdami supilkite cukraus miltelius. Įkaitintą vaflių keptuvę ištepkite tirpintu sviestu ir kepkite vaflius apie 4 min.
Patiekite su grietinėle, uogiene arba „Dansukker“ auksaspalviu sirupu.
Receptą sukūrė