Marinuoti aitrieji pipirai

Įvertinimas (2 vnt)

Sudedamosios dalys

20 žalių pipirų
20 raudonų pipirų
800 ml vandens
200 ml „Dansukker“cukraus „Panevėžio Plius“
150-200 ml acto
50 ml druskos

Paruošimo instrukcijos

Sudėkite aitriuosius pipirus į puodą su verdančiu vandeniu ir pavirkite 5-15 minučių. Kuo ilgiau virsite, tuo skonis bus švelnesnis.  Išpilkite vandenį. Sumaišykite vandenį, actą, cukrų bei druską ir užvirkite.  Sudėkite trumpai pavirtus aitriuosius pipirus ir virkite uždengę dangčiu 5-15 minučių.  Sudėkite aitriuosius pipirus į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius.  Supilkite skystį ir sandariai uždarykite stiklainius. Laikykite šaldytuve. Tinka prie mėsainių, kebabų ir mėsos troškinių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Marinuotos daržovės ir vaisiai

Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos.

Visų mėgstami obuoliai

Vieni paskutinių vasarą prinokstančių vaisių - tai mūsų mėgstami obuoliai. O čia mes surinkome savo geriausius receptus, kuriuose pagrindinis ingredientas yra šis nuostabus vaisius.

Mėlynės – geriausios miško uogos

Mėlynės yra vis dėlto geriausios miško uogos. Mėlynių sezonas paprastai prasideda liepos mėnesį ir tęsiasi iki rudens. Pasirūpinkite miško mėlynių atsargomis ir kepkite pyragus, gaminkite uogienes arba kompotus.

Uogienės ir sultys

Paprasta ir smagu pasigaminti savo uogienių ir sulčių. Naudodami tokius mūsų produktus, kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams, galėsite lengvai pasigaminti uogienės ar marmelado.

Gervuogės - aviečių pusseserės

Gervuogės idealiai tinka kepiniams, ledams, uogienėms bei kompotams, o jomis papuošti patiekalai atrodo išties prabangiai.

Čatnis - prieskoningas pagardas

Visi čatniai skirstomi į saldžiuosius ir aštriuosius. Gaminant čatnius gali būti naudojami įvairūs vaisiai ir daržovės. Jie troškinami ir paskaninami cukrumi, druska ir prieskoniais.