Marinuoti aitrieji pipirai

Įvertinimas (0 st)

Sudedamosios dalys

20 žalių pipirų
20 raudonų pipirų
800 ml vandens
200 ml „Dansukker“cukraus „Panevėžio Plius“
150-200 ml acto
50 ml druskos

Paruošimo instrukcijos

Sudėkite aitriuosius pipirus į puodą su verdančiu vandeniu ir pavirkite 5-15 minučių. Kuo ilgiau virsite, tuo skonis bus švelnesnis.  Išpilkite vandenį. Sumaišykite vandenį, actą, cukrų bei druską ir užvirkite.  Sudėkite trumpai pavirtus aitriuosius pipirus ir virkite uždengę dangčiu 5-15 minučių.  Sudėkite aitriuosius pipirus į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius.  Supilkite skystį ir sandariai uždarykite stiklainius. Laikykite šaldytuve. Tinka prie mėsainių, kebabų ir mėsos troškinių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Imbieriniai sausainiai

Ar gali būti kas nors geriau nei ką tik iškeptų imbierinių sausainių kvapas?

Kalėdiniai saldainiai

Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų kepiniai

Atėjo kalėdinių kepinių metas. Siūlome nustebinti savo artimuosius.

Kalėdų pyragaičiai

Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos

Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių. 

Kalėdų desertai

Žiemos viduryje pakvimpa apelsinais ir šafranu.