Sudedamosios dalys
20 žalių pipirų
20 raudonų pipirų
800 ml vandens
200 ml „Dansukker“cukraus „Panevėžio Plius“
150-200 ml acto
50 ml druskos
Gaminimo eiga
Sudėkite aitriuosius pipirus į puodą su verdančiu vandeniu ir pavirkite 5-15 minučių. Kuo ilgiau virsite, tuo skonis bus švelnesnis. Išpilkite vandenį. Sumaišykite vandenį, actą, cukrų bei druską ir užvirkite. Sudėkite trumpai pavirtus aitriuosius pipirus ir virkite uždengę dangčiu 5-15 minučių. Sudėkite aitriuosius pipirus į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius. Supilkite skystį ir sandariai uždarykite stiklainius. Laikykite šaldytuve. Tinka prie mėsainių, kebabų ir mėsos troškinių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
Marinuotos daržovės ir vaisiai
Konservuotos vasaros daržovės ilgam išsaugos vasaros skonį. Marinuotas daržoves patiekite prie grilio patiekalų ar mėsos. Štai keletas marinuotų gėrybių receptų.
Slyvos
Slyvos puikiai tinka gaminant desertus ir marmeladus. Naminį slyvų marmeladą arba čatnį patiekite prie sūrio. Taip pat išbandykite mūsų nuostabų slyvų pyragą!
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.