Sudedamosios dalys
240 g „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
200 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
200 g sviesto arba margarino
1 didelis kiaušinis
2 arbatinis šaukštelis maltų gvazdikėlių
1 arbatinis šaukštelis malto imbiero
1 arbatinis šaukštelis malto cinamono.
apie 450 g kvietinių miltų
1,5 arbatinio šaukštelio sodos
Gaminimo eiga
Ištirpdinkite sviestą, cukrų ir sirupą. Maišykite, kol masė atvės. Įmuškite kiaušinį. Sumaišykite sodą su trupučiu vandens ir įpilkite į masę kartu su prieskoniais. Įdėkite miltus. Pasidarykite tešlą ir palikite nakčiai.
Parsisiųskite imbierinio namelio šabloną čia. Perkopijuokite namelio dalių šablonus ant tvirto kartono arba plastikinio lapo. Nustatykite orkaitėje 175 °C temperatūrą.
Iškočiokite tešlą iki 3 mm storio ir sudėkite ant kepimo popieriaus. Uždėkite šablonus ant tešlos ir iškirpkite namelio dalis. Nuimkite tešlos perteklių. Jei reikia, iškirpkite langus, tačiau langus būtų paprasčiau nupiešti glajumi.
Vidurinėje orkaitės dalyje didesnes dalis kepkite 10-15 minučių, mažesnes dalis - 5-7 minutes. Uždėkite šablonus ant iškeptų namelio dalių ir patikrinkite, ar sutampa jų dydžiai. Jei reikia, nukirpkite kraštus.
Kai namelio dalys atvės, sulipdykite jas glajumi. Atskirai surinkite namelį, stogą ir dūmtraukį. Kai glajus suklijuos atskiras namelio dalis, priklijuokite stogą prie namelio, po to "sumūrykite" dūmtraukį.
Glajus imbieriniam nameliui
1 kiaušinio baltymas
2 ml acto
240 g „Dansukker“ cukraus miltelių
Elektriniu plakikliu suplakite visas sudedamąsias dalis iki vientisos tirštos masės. Naudokite glajų imbierinio namelio dalims suklijuoti bei nameliui papuošti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
![Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fjam-jars-and-berries.jpg&width=640&format=webp)
Uogienės ir marmeladai su vasaros gėrybėmis
Išsaugokite dalelę vasaros žiemai ir išsivirkite uogienės ir marmelado pagal mūsų nuostabius receptus. Naudojant „Dansukker“ cukrų uogienėms ir cukrų marmeladams ypatingai paprasta pagaminti naminę uogienę.
![Uogienės ir sausainių ledai](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
![Sūrio pyragas su rabarbarais ir braškėmis](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2frabarber-och-jordgubbscheesecake.jpg&width=640&format=webp)
Vasaros uogos kepiniams
Kepkite su vasaros uogomis. Dalinamės mūsų kepinių su uogomis receptais.
![Gazuotas rabarbarų gėrimas](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2frabarberbubbel2.jpg&width=640&format=webp)
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
![Panakota](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fpannacotta_elderflower.jpg&width=640&format=webp)
Vasaros desertai
Vasarą svečiams ypatingai patiks saldžiai rūgštus arba gaivus desertas. Čia rasite mūsų nuostabių vasaros desertų patarimų ir idėjų.
![Vaisiai ir uogos butelyje](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbasic-recipe-for-lemonade.jpg&width=640&format=webp)
Vaisiai ir uogos butelyje
Išsivirti sultis yra daug paprasčiau, nei galvojote. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų nuostabių receptų.