Pagrindinis uogienės receptas - Receptai

Pagrindinis uogienės receptas

Naudojant „Dansukker“ uogienių cukrų paprasta pagaminti naminę uogienę. Galima pasirinkti bet kokias turimas ar patinkančias uogas. Čia pateikiamos trys pagrindinio recepto versijos, kurios priklauso nuo to, kiek uogienės norite pagaminti ir kokio saldumo uogienes mėgstate.
Pagrindinis uogienės receptas
Įvertinimas: (0ats.)

Sudedamosios dalys

  • 2 litrai uogų (maždaug 1 kg)
  • 1 kg „Dansukker“ cukraus uogienėms

Nesaldi uogienė

  • 4 litrai uogų (maždaug 2 kg)
  • 1 kg „Dansukker“ cukraus uogienėms
  • Dėmesio, gali prireikti gaminti ilgiau

Uogienė iš nedidelio kiekio uogų

  • 500 g uogų
  • 300 g „Dansukker“ cukraus uogienėms

Nuplaukite ir perrinkite uogas. Sumaišykite uogas su uogienių cukrumi puode (didesnes uogas reikia supjaustyti) ir virkite apie 3–10 minutes. Virimo laikas priklauso nuo uogų. Uogienė neturi būti per tiršta, bet ir ne per skysta. Užvirinkite ir išpilstykite į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Užsukite ir laikykite vėsiai.

Receptą sukūrė

Dansukker

;