Sudedamosios dalys
200 g sviesto arba margarino
225 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
280 ml „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
1 didelis kiaušinis
2 arbatiniai šaukšteliai maltų gvazdikėlių
1 arbatinis šaukštelis maltų imbierų
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1,5 arbatinio šaukštelio valgomosios sodos
480 g kvietinių miltų
Glajus
240 g „Dansukker“ cukraus miltelių
1 kiaušinio baltymas arba 1-2 šaukštai vandens
Paruošimo instrukcijos
Praleiskite puikų laiką su vaikais kepdami žavius meduolius, kuriais galėsite papuošti ir savo kalėdinę eglutę! Naudokite įvairias formas, kurių galite parsisiųsti čia, ar pasiruoškite savo formas. Iškepę meduolius, kvieskite vaikus glajumi dekoruoti meduolių!
Ištirpinkite sviestą, cukrų „Panevėžio Plius“ ir auksaspalvį sirupą. Palikite mišinį atvėsti. Į atvėsusį mišinį įmaišykite plaktą kiaušinį, prieskonius ir sodą. Suberkite miltus, išminkykite tešlą ir palikite ją per naktį. Iškočiokite tešlą ir formelėmis išspauskite meduolius. Kepkite apie 8 minutes 200 °C temperatūroje.
Maišykite visas glajaus sudedamąsias dalis, kol mase taps vientisa ir standi. Glajumi dekoruokite meduolius.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?


Kalėdiniai saldainiai
Kalėdinis stalas tiems, kas mėgsta saldumynus, neįsivaizduojamas be saldainių.

Kalėdų pyragaičiai
Kalėdiniai pyragaičiai puikiai tinka ne tik patiekti ant staltiese pakloto desertų stalo, bet ir gražiai supakuoti jie gali virti nuostabia dovana.

Dovanų idėjos
Pati geriausia Kalėdų dovana, tai ta dovana kuri yra pagaminta Jūsų pačių.


Kalėdiniai gėrimai
Čia rasite pasiūlymų tiek dideliems, tiek mažiems Kalėdas švenčiantiems draugams.